Esbjerg-træner klager over manglende hensyn

Der er ikke noget at sige til, hvis Esbjerg-spillerne har tunge ben, når de søndag tager imod OB i Superligaen. Det er nemlig under tre døgn siden, de danske pokalmestre var ude i en hård kamp mod Salzburg i Europa League.

Det er heller ikke med træner Niels Frederiksens gode vilje, at han sender sit hold på banen så kort tid efter en kamp:

- Danmark er det eneste land i Europa, der ikke kan finde ud af at give de hold, der deltager i de europæiske turneringer rimelige vilkår. Så vi må ud og spille i morgen og så håbe på, at den restitution og mentale opladning, vi har lavet, er nok.

- Jeg er træt af, at vi ikke har længere tid til at komme os. Jeg kan godt se, at det er svært at gøre et anderledes i den her situation, fordi der kommer en landsholdspause nu. Men det burde være sådan, at man er garanteret lidt længere restitutionstid. Man burde tidligst kunne spille om mandagen, hvis man har spillet om torsdagen.

Niels Frederiksen mener dog, at klubberne selv bærer ansvaret for de dårlige vilkår. Det er nemlig dem, der har skrevet under på den tv-aftale, der bestemmer, at klubberne kan gå på banen tre dage efter en europæisk kamp:

- Den falder tilbage på os selv og den tv-aftale, divisionsforeningen har forhandlet på plads for os. Så der er ikke så meget at komme efter, og vi skal nok klare det. Jeg konstaterer bare, at man ikke giver klubberne de bedste vilkår, siger Niels Frederiksen, der trods de trætte ben alligevel forventer, at hans holder ender med alle tre point:

- Vi er inde i en utrolig god stime og har en utrolig selvtillid. Vi tror på, at vi kan vinde, lige meget hvem vi møder. Så vi tager de tre point.

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip