Esbjerg-træner: Lotte Grigel må indordne sig

Team Esbjergs træner i Boxer Dameligaen, Lars Frederiksen, sætter flere ord på den sag, der omhandler klubbens danske landsholdsspiller Lotte Grigel.

Ifølge træneren selv, har han ikke gjort noget forkert.

- Jeg synes ikke, der er noget, vi som klub eller jeg som træner har gjort, så Lotte har været berettiget til at træffe det valg, som hun har gjort.

- Jeg som træner har den opgave at skulle vinde håndboldkampe, og hun skal indordne sig i forhold til den konkurrence, der er i den her sport, siger Lars Frederiksen i et interview med TV2 Sport.

Udtalelsen kommer efter dage, hvor en konflikt mellem træneren og spilleren er blevet beskrevet flittigt i medierne, uden at det er blevet belyst, hvad konflikten reelt bunder i.

På grund af uenigheder var playmakeren ikke med, da Team Esbjerg lørdag spillede uafgjort mod Team Tvis Holstebro i Boxer Dameligaen.

Mandag morgen meddelte Team Esbjerg i en pressemeddelelse, at landsholdsspilleren havde pakket sine ting i omklædningsrummet efter torsdagens pokalsejr ude over HC Odense, og at hun ikke var med i spillerbussen hjem fra kampen.

Fredag deltog Lotte Grigel ikke i Team Esbjergs træning, efter at hun og hendes far havde holdt et møde med klubbens sportschef, Thomas Hylle, hvor det blev besluttet, at hun ikke skulle spille med i kampen mod Team Tvis Holstebro.

Der er blevet spekuleret i, om det er manglende spilletid, da hollandske Estavana Polman flere gange er valgt i stedet for Lotte Grigel som central spilstyrer.

- Jeg spiller med de spillere, som jeg synes, klarer sig bedst. Og det er Lotte Grigel også en del af, men hun er ikke en af dem, der spiller mest, siger Lars Frederiksen blandt andet i interviewet.

Han understreger, at der venter masser af spilletid til Lotte Grigel, og at hun bør kæmpe videre for at opnå den.

- Jeg synes, hun er en rigtig dygtig spiller. Det er bare at kæmpe videre for hendes vedkommende, så skal hun nok få masser af spilletid, siger Frederiksen blandt andet.

Lotte Grigel er i øjeblikket til landsholdssamling med Danmark. Klubbens sportschef Thomas Hylle har tidligere meddelt, at parterne vil tage en snak om situationen, når landsholdsopgaverne er overstået i denne omgang.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip