Esbjerg-træner om Bille-batalje: Knægten er frustreret

Skrevet af admin

02/09/2015

Dagens topnyheder

Nicki Bille Nielsen blev så sur på en tilskuer under en pokalkamp, at angriberen fik et gult kort af dommeren og blev skiftet ud efter 35 minutter.

Esbjerg var foran 2-0 i anden runde af den danske pokalturnering mod Søhus Stige, da den kontroversielle episode indtraf. Esbjerg endte med at vinde fodboldkampen med hele 9-0.

Sport Fyns udsendte reporter Leif Rasmussen fortæller følgende til fyens.dk om bataljen:

- Første gang tilskuerne kom med tilråb, ignorerede Bille det, men anden gang svarede han igen med ordene: "Du tør ikke komme herned på banen og sige det igen" til en tilskuer.

Esbjerg-træner Michael "Mex" Pedersen forsvarer sin angriber, som udvandrede fra banen og blev eskorteret ud i omklædningsrummet af Esbjerg-staben med tilråb fra tilskuerne.

- Knægten blev lidt frustreret, og så tog vi ham ud. Det var det, der skete, og så bruger vi ikke mere energi på det lige nu. Vi må tage det internt og se, om vi kan hjælpe ham videre, fortæller Michael Pedersen til DR.

Nicki Bille råbte ad tilskuerne og fik et gult kort, men dommerens advarsel bliver umiddelbart den eneste straf i sagen. Michael Pedersen har ikke tænkt sig, at episoden får andre konsekvenser.

- Nej det gør da ej. Vi skal hjælpe ham frem for at dunke ham i hovedet. Han er åbenbart frustreret i øjeblikket, og det må vi se, om vi kan tackle på den rigtige måde, lyder det fra Esbjerg-træneren.

Nicki Bille har endnu ikke scoret for Esbjerg siden sommerens skifte fra franske Evian.

/ritzau/