Esbjerg-træner: Påsken skal bruges på andet end påskeæg

Det var ikke mange chancer, Esbjerg fik skabt i søndagens 0-0-kamp ude mod Brøndby, og det skal der laves om på i påskeferien.

Det fortæller Esbjerg-træner Jonas Dal, som kunne glæde sig over en betondefensiv, der igen fungerede glimrende. Men offensiven skal justeres.

- Når vi får påskeferie, så skal tiden ikke kun bruges på at finde påskeæg. Så skal vi ud at træne på den offensive del.

- Når vi kommer op på modstanderens tredjedel af banen, så skal vi se, om vi kan finde nogle bedre løsninger, sådan at vi kan skabe nogle flere chancer og lave nogle flere mål, siger Jonas Dal.

Esbjerg har hentet syv point i de tre seneste kampe og er 12 point foran Hobro under nedrykningsstregen.

- Først og fremmest skulle vi lukke den blødning, som Esbjerg var ramt af i efteråret. Det gjorde vi meget godt på en af Danmarks sværeste udebaner, hvor vi holdt clean sheet. Det er jeg meget tilfreds med.

- Så må vi arbejde hen over påsken på at få den offensive del med os, siger Jonas Dal.

Den tidligere Hobro-træner er generelt tilfreds med kampene i foråret, hvor defensiven har fungeret.

- Det var måske endda mere, end jeg kunne have håbet på. Først og fremmest handlede det om at få basen på plads. Og for mig er basen, at de andre ikke scorer mål, fastslår Jonas Dal.

Det betød også noget for Jonas Dals tilgang til kampen, at Brøndbys nyansatte cheftræner, Auri Skarbalius, har en anden og mere primitiv spillestil end forgængeren Thomas Frank.

Blandt andet er Johan Elmander nu førstevalget i angrebet frem for den nyindkøbte polske angriber Kamil Wilczek, og det betyder mere fight og tonserfodbold end tidligere ifølge Jonas Dal.

- Auri betød også noget. Vi havde set den første kamp herinde med Auri som træner. Og der blev der ikke spillet ret meget.

- Der røg bolde op i tredje sals højde, og han vil hellere bruge Elmander end Wilczek, og det betød meget for os, forklarer Jonas Dal.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip