Esbjerg-træner satser ikke hele butikken i Firenze

Skrevet af admin

25/02/2014

Mest læste i dag

Esbjerg har ikke lang tid til at fejre mandagens 2-1-sejr over FC Nordsjælland. Torsdag gælder det returkampen i Europa League hos Fiorentina, der vandt 3-1 i Esbjerg. Forhåbningerne om avancement er små i Esbjerg-lejren.

- Vi skal absolut ikke ned og satse hele butikken på avancement. Vi skal tænke os om i forhold til spillernes belastning, men omvendt skal vi også have respekt for turneringen, siger Esbjerg-træner Niels Frederiksen.

Hos vestjyderne er Superligaen lige nu højeste prioritet, og allerede søndag venter en kamp mod OB.

- Vi så trætte ud til sidst mod FC Nordsjælland, og torsdagens kamp sad i benene hos mange. I løbet af tirsdagen skal vi se, hvordan spillernes tilstand er, siger Niels Frederiksen.

Oveni trætte spillere er der også nye skader i truppen. Mohammed Fellah udgik tidligt i mandagens kamp med en skade i låret. En af de spillere, som virkede trætte, var Esbjerg-anfører Hans Henrik Andreasen.

- Jeg er meget træt til sidst, og derfor blev jeg også skiftet ud. Personligt kunne jeg godt mærke torsdagens kamp, men banen var også meget tung, siger 35-årige Hans Henrik Andresen.

Skal han være helt klar til opgøret mod den tidligere arbejdsgiver OB på søndag, skal han helst ikke tildeles for meget spilletid i Italien.

- Europa League er ikke topprioritet, og jeg har ikke et behov for at spille 90 minutter i Firenze. Ellers bliver jeg vist ikke ordentligt klar til OB, siger Hans Henrik Andreasen.

Han forventer heller ikke et Fiorentina-hold, som går på banen for at vinde 5-0.

- Kommer vi bagud, har de sikkert nok i 1-0, og så bliver det let taktisk. Det er lidt en balancegang, hvor meget vi skal investere i kampen, men vi skal selvfølgelig ikke derned og saves over, siger Hans Henrik Andreasen.

/ritzau/