Esbjerg-træner: Vi burde give alt for en pokalfinale

Lars Frederiksen var både skuffet over nederlaget og utilfreds med sine spilleres indsats, da Team Esbjerg-træneren onsdag måtte se pokalfinalen fordufte.

Team Esbjerg tabte i Ikast med 21-26 i pokalsemifinalen, og dermed er FCM Håndbold klar til finalen den 27. december mod Viborg HK.

- Vi er meget skuffede. Det er der ingen tvivl om. Vi havde en drøm om at spille pokalfinale. Vi vidste jo godt, det ikke var en nem opgave i Midtjylland, og det blev lidt sværere, end vi havde regnet med.

- Vi synes, vi selv var skyld i det meste i dag. Vi tøvede, og når vi var fri, så brændte vi chancerne. Vi manglede noget tænding, gåpåmod og tro på, at vi kunne vinde, siger Lars Frederiksen.

Han var slet ikke tilfreds med det engagement Esbjerg-spillerne viste i semifinalen, og det slipper spillerne ikke for at blive trukket igennem.

- Jeg havde forventet, at man giver alt, hvad man har i sig, når man spiller for at komme i en finale, så vi skal absolut have snakket om, hvordan spændingsniveauet er mod de gode hold.

- Så skal man jo være klar. Vi var der ikke 100 procent og hang bagefter, siger Esbjerg-træneren.

Han tillægger det ikke stor værdi, at Esbjerg to gange i denne sæson har vundet store sejre over netop FCM.

- Vi vidste godt, det var en helt anden kamp. Der kan være forskel på, om man spiller hjemme og ude, og nu mødte vi dem ude, hvor vi hang lidt efter, så det spillede også ind, men vi er helt klart skuffede og mener, at vi godt kunne spille bedre, siger Lars Frederiksen.

/ritzau/

Dagens Gossip