Esbjerg-træner: Vi er for lette at score i mod

Esbjerg er stadig uden sejr efter sæsonens tre første Alka Superliga-kampe. Fredag aften tabte holdet nemlig for anden gang i streg, da det blev til et 1-2-nederlag i Viborg, og nu står Esbjerg bare med et enkelt point efter tre kampe.

Det var derfor en meget skuffet og fåmælt Esbjerg-træner Niels Frederiksen, der efter kampen især var træt af mange brændte chancer.

- Det er mig lidt af en gåde, at vi kun scorede et enkelt mål i dag. Jeg synes faktisk, at vi i perioder spillede fint, men vi manglede skarpheden, og så gik det galt i den anden ende, siger han.

- Jeg synes, at vi havde mulighederne til point, men vi er stadig for lette at score i mod, og nu står vi her med bare et point i tre kampe. Det er selvfølgelig langt fra en godkendt sæsonstart, siger træner Frederiksen.

Højreback og oplægger til Esbjergs enlige mål fredag aften, Ryan Johnson Laursen, var lige så ærgerlig over dagens resultat.

- Det er bare to dumme mål og nogle dumme chancer, vi gav væk i det hele taget. Jeg er ærgerlig, fordi vi var bare ikke gode nok, og vi skal kunne slå hold som Viborg, siger Ryan Johnson Laursen.

Den hurtige back måtte dog forlade kampen i pausen, da Laursen mærkede noget i knæhasen efter at have slået et indlæg.

- Jeg ved ikke, om det er en muskel eller sene bag knæet, men det føles ikke særlig godt. Det gjorde i hvert fald for ondt til, at jeg kunne spille videre. Det skal kigges på i morgen, og lige nu ved jeg ikke mere, siger højrebacken.

Kantspilleren Emil Lyng måtte ligeledes forlade banen før tid med en skade, men træner Niels Frederiksen kunne ikke sige mere, end at det var "noget med bentøjet"

Esbjerg tager i næste runde i mod Sønderjyske, og det foregår på Blue Water Arena i Esbjerg.

/ritzau/

Dagens Gossip