Esbjerg-træner: Vi var der ikke 100 procent

Det er ikke mange dage siden, Esbjerg var ude i 120 minutters pokalfodbold mod Brøndby, hvor vestjyderne i et resultatmæssigt godt forår sikrede sig adgang til pokalfinalen Kr. Himmelfartsdag.

Træner Jess Thorup ville dog ikke høre tale om trætte ben på den baggrund før mandagens Superligakamp mod FC Midtjylland. Men han måtte efter 1-0 nederlaget hjemme på Blue Water Arena alligevel erkende, at der var en form for slitage at spore hos hans spillere.

- Trætte ben? Trætte hoveder? Der var lidt sådan 'det går nok' over det. Vi har haft en fantastisk statistik og et fantastisk forår, og jeg ved ikke, om folk er begyndt at tro, at det går nok. Og måske begynde at kigge opad. Og det bliver lidt farligt. Specielt i en uge, hvor man har opnået noget. Men det blev hverdag igen for os alle sammen, sagde Esbjerg-træneren på TV3 Sport1.

- Det var en rodet affære, hvor vi ikke får sat vores spil. Vi formår ikke at bringe den energi i kampen, vi skal. Jeg ved ikke, om vi troede, at det kom af sig selv. Vi har jublet en del med hinanden i ugen over noget pokal. I dag var vi der ikke 100 pct. Vi kunne have lukket og slukket i forhold til overlevelsesspøgelset. Det fik vi ikke gjort. Så der venter en spændende kamp allerede fredag i Silkeborg. Og der skal vi have mobiliseret nogle kræfter, sagde Jess Thorup, der har tre dage, før det går løs igen.

- Det handler helt vildt om det mentale de næste dage frem mod fredagens kamp. Men for mig måtte det gerne være blevet 0-0 i dag. For jeg synes ikke, nogen af holdene havde fortjent at vinde, mente Jess Thorup på TV3 Sport1.

 

 

 

Dagens Gossip