Esbjerg vil gøre arbejdet færdigt og vinde grundspil

Team Esbjergs håndboldkvinder kan skrive historie, hvis holdet sejrer over HC Odense onsdag aften og for første gang nogensinde vinder grundspillet i Boxer Dameligaen.

HC Odense kommer med fire sejre i træk, heriblandt to etmålssejre over Randers HK og Viborg HK, og fynboerne slås indædt for at besætte den sidste slutspilsplads.

For Team Esbjerg tæller kun én ting: En sejr. Ellers rykker FC Midtjylland forbi og overtager førstepladsen.

- Vi forbereder os på at møde en modstander i topform, som har sindssygt meget at spille for. Ganske vist skal Odense have hjælp af København Håndbold til at slå Randers HK i sidste spillerunde.

- Men holdet har de skadede spillere tilbage og vil utvivlsomt selv gøre arbejdet færdigt. Det vil vi også, siger Lars Frederiksen til klubbens hjemmeside.

Odense stiller med fire landsholdsaktuelle spillere i Esbjerg, målvogter Cecilie Greve, Sarah Iversen på stregen, playmaker Nadia Offendal og højrefløjen Louise Kristensen.

Hertil kommer flere udenlandske profiler i en stærk bagkæde.

Team Esbjerg fik sportslige og mentale skrammer med 20-28-nederlaget mod Erdi i Ungarn, men fysisk slap truppen uskadt fra kampen. Alle 15 spillere er klar til sæsonens foreløbig vigtigste kamp.

- Når vi spiller på hjemmebane, skal vi vinde over alle hold, særligt når så meget står på spil. Vi har haft rigtig mange kampe i de seneste uger og vendte hjem sent mandag aften efter at have fået et slag i ansigtet i Ungarn.

- Men vi fik snakket EHF Cup-kampen rigtig godt igennem og fik situationen vendt til, at vi nu vil overføre al energien til kampen mod Odense, siger Team Esbjerg-træner Lars Frederiksen

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip