Esbjerg vil slette dårlige indtryk med sejr i Hobro

Esbjerg har haft en skidt uge med nederlag til Randers i Superligaen og et skuffende nederlag i DBU Pokalen mod 1. divisionsholdet Lyngby, der tilmed spillede en mand i undertal i over en time.

Den nye uge indledes mandag med et bundbrag mod Hobro, der efter at være frataget tre point for at benytte en ikke-spilleberettiget spiller mod AGF er truet af isolation i bunden af ligaen.

- Den eneste måde at slette det dårlige indtryk på er at lave en god præstation i Hobro. Vi har respekt for tabellen, vi ligger næstsidst, og vi har præsteret til at ligge næstsidst.

- Vi skal være klar til at arbejde hårdt og tage mange dueller, og så skal man mod Hobro have meget bevægelse uden bold for at skabe plads til hinanden.

- Vi har aftaler om, hvad vi skal gøre, nu gælder det om at have modenhed og kvalitet til at udføre det, siger Esbjerg-træner Michael "Mex" Pedersen til klubbens hjemmeside.

Esbjerg-anfører Magnus Lekven satser på, at holdet har bearbejdet skuffelserne fra den seneste uge.

- Vi har ikke haft så mange træninger siden pokalkampen, så det har mest handlet om at få ben og især hovederne friske igen.

- Vi ved, at vi kan, og for hver spiller gælder det om at tage et ansvar og kæmpe for sin personlige ære. Det skal vi have frem i Hobro, så vi kan få de tre point, vi alle ønsker, siger Lekven.

Esbjerg må undvære Victor Pálsson, der er ude med en fibersprængning i mindst en måned, Robin Söder er fortsat ikke klar, og Michael Jakobsen har karantæne.

I forhold til kampen mod Randers er Lekven, Nicki Bille, Mark Brink og Ryan Johnson Laursen nye i truppen. Sidstnævnte er oven på skade og sygdom klar til at spille fodbold efter næsten to måneders pause.

Kampen mod Hobro spilles mandag klokken 19.

/ritzau/

Dagens Gossip