Esbjergprofil spillede jubelkamp med grim flænge

Esbjerg overraskede positivt da de torsdag aften sensationelt vandt på udebane over belgiske Standard Liege i den første gruppekamp i årets Europa League.

Glæden var dog ikke helt uden smerte for esbjergensernes midterforsvarer Kian Hansen, der fik et skrub i kampen.

- Det var en flænge, jeg fik i akillessenen i første halvleg, hvor jeg tager et træk forbi deres nummer 10, og så vælger han at sparke mig i hælen bagfra. Hævnen var heldigvis sød, for han blev skadet i samme moment og måtte udskiftes, siger Kian Hansen.

Esbjerg overraskede allerede i kvalifikationen ved at slå franske St. Etienne og nå gruppespillet, ligesom de til tider havde meget spil og gode muligheder i kampen torsdag.

Kian Hansen blev da også på banen, efter han blev sparket ned og spillede kampen færdig, som var en stor oplevelse.

- Man kan meget på vilje og adrenalin. Vi var alle godt oppe at køre over at stå i sådan en kamp, så det gav lidt ekstra, siger vestjyden.

Han var dog nødt til at blive behandlet efter kampen, og det er endnu uvist, om han bliver klar til Esbjergs næste kamp i Superligaen på mandag, hvor de møder FC Vestsjælland på udebane.

- Jeg blev syet med et par sting efter kampen. Det var ikke en lang flænge, men den sidder et ømt sted, for man bevæger den del af hælen hele tiden. Det bliver smerter, der afgør, om jeg kan spille mandag, men på et par smertestillende piller, kan jeg nok spille. Man er jo ikke vestjyde for ingenting, siger Kian Hansen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip