Esbjergs Bergvold drømmer om at ryste Fiorentina

Esbjerg er ikke levnet mange chancer for at komme videre til 1/8-finalen i Europa League, når holdet torsdag aften skal forsøge at vende 1-3 fra den første kamp mod Fiorentina.

Oven i købet vil esbjergenserne spare flere af holdets største profiler, men midtbanemanden Martin Bergvold har alligevel en lille drøm om at kunne lave rav i den i Firenze.

- Det vil jo være optimalt med en hurtig kasse og så et 2-0-mål, og så kan vi nok lægge et godt tryk til sidst. Men det er nok for meget ønsketænkning, for de er stærke og spiller på hjemmebane, siger Bergvold.

Han står selv til en plads i startformationen på Esbjergs midtbane, hvor bærende kræfter som Magnus Lekven og Hans Henrik Andreasen formentlig får en pause.

Men de mange reserver behøver ikke nødvendigvis være en ulempe, mener Martin Bergvold.

- Vi skal ind og vise vores træner, Niels Frederiksen, at vi gerne vil ind omkring startopstillingen.

- Det ser jo ud til, at der kommer en masse ændringer på holdet, så det er om at levere et godt indtryk, og det kan godt være med til at gøre det lidt spændende, siger Martin Bergvold.

Han fastholder, at Esbjerg går ind til returkampen for fuld kraft i det mikroskopiske håb om en sensation, selv om klubben føler sig tvunget til at spare spillere med hensyn til den hjemlige liga.

- Vi tager det seriøst, selv om vi har et dårligt udgangspunkt fra den første kamp. Hvis vi havde ligget i toppen af Superligaen, så havde situationen måske set lidt anderledes ud, siger Martin Bergvold.

Esbjerg møder Fiorentina klokken 21.05 i aften.

/ritzau/

Dagens Gossip