Esbjergs Fellah dømt ude i op til halvanden måned

Superligaklubben i fodbold Esbjerg må i flere uger klare sig uden den norske offensivspiller Mohammed Fellah.

Nordmanden måtte lade sig udskifte med en muskelskade efter godt 20 minutters spil i forårspremieren mod FC Nordsjælland 24. februar.

En skanning viser nu, at et af de fire hoveder i musklen i højre baglår er delvist revet over, og der venter nordmanden mellem fire til seks ugers pause.

- Han har pådraget sig en større muskelskade, som vi ikke ser så ofte, og meget afhænger af genoptræningen, som han allerede er i gang med. Den består overvejende af manuel behandling, bløddelsbehandling og elektrisk stimulering af musklen, siger Esbjergs fysioterapeut, Søren Møller Kristensen, til klubbens hjemmeside.

- Desuden er det vigtigt at lave øvelser, cykle og holde sig så meget i gang, som skaden tillader. Vi håber, at Fellah kan begynde at løbe lidt i næste uge, siger Søren Møller Kristensen.

Også midtbanespilleren Jesper Rasmussen, der få minutter før pausen måtte udgå af Esbjergs Europa League-kamp mod Fiorentina i Firenze, bliver behandlet for en muskelskade. Han ventes tilbage om to til fire uger.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip