Esbjergs Fellah dømt ude i op til halvanden måned

Skrevet af admin

05/03/2014

Dagens topnyheder

Superligaklubben i fodbold Esbjerg må i flere uger klare sig uden den norske offensivspiller Mohammed Fellah.

Nordmanden måtte lade sig udskifte med en muskelskade efter godt 20 minutters spil i forårspremieren mod FC Nordsjælland 24. februar.

En skanning viser nu, at et af de fire hoveder i musklen i højre baglår er delvist revet over, og der venter nordmanden mellem fire til seks ugers pause.

- Han har pådraget sig en større muskelskade, som vi ikke ser så ofte, og meget afhænger af genoptræningen, som han allerede er i gang med. Den består overvejende af manuel behandling, bløddelsbehandling og elektrisk stimulering af musklen, siger Esbjergs fysioterapeut, Søren Møller Kristensen, til klubbens hjemmeside.

- Desuden er det vigtigt at lave øvelser, cykle og holde sig så meget i gang, som skaden tillader. Vi håber, at Fellah kan begynde at løbe lidt i næste uge, siger Søren Møller Kristensen.

Også midtbanespilleren Jesper Rasmussen, der få minutter før pausen måtte udgå af Esbjergs Europa League-kamp mod Fiorentina i Firenze, bliver behandlet for en muskelskade. Han ventes tilbage om to til fire uger.

/ritzau/