Esbjergs målhelt vender tilbage til reserveholdet

Det er ikke meget, man har hørt om Esbjergs Mikkel Vestergaard, siden han fik sine seneste superligaminutter i efteråret 2012.

Rygproblemer og en alvorlig knæskade har sat angrebstalentet ud af spillet, indtil han torsdag aften kom på banen og sikrede esbjergenserne et flot 1-1-resultat mod Fiorentina i Europa League med sin udligning i overtiden.

- Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke havde drømt om det, da jeg fik at vide, at der var mulighed for, at jeg skulle spille.

- Jeg har brugt en lang periode i styrketræningsrummet, og der er det sådan noget, man ligger og drømmer lidt om, når man synes, det hele er lidt surt, siger Mikkel Vestergaard.

Den 21-årige angriber skulle efter planen have haft maksimalt 30 minutter på banen i Firenze, men da Jesper Rasmussen blev skadet mod slutningen af første halvleg, måtte han i aktion noget tidligere end forventet.

- Jeg fik næsten en time. Det var lidt af et sats, og jeg var også godt brugt til sidst. Jeg er i en genopbygningsproces, hvor jeg skal have en masse kamptræning. Noget af det bliver nok på reserveholdet, erkender Mikkel Vestergaard.

Målet får ham nemlig ikke til at kræve spilletid på superligaplan lige med det første.

- Inden kampen var der nogen, der var foran mig, og det er der stadig, siger Esbjergs ukendte målhelt.

Trods det flotte 1-1-resultat er Esbjerg færdig i Europa League med et samlet nederlag på 2-4.

/ritzau/

Dagens Gossip