Esbjergs matchvinder drømmer om VM

Angriberen Martin Pusic blev af publikum på Blue Water Arena kåret til kampens bedste spiller. Han lavede assisten til 1-0 og scorede til 2-0 på straffespark i Esbjergs superligasejr på 2-1 mod FC Nordsjælland.

Han erkendte dog efter kampen, at han sagtens kunne have lavet flere mål.

- Vi spillede godt, og det gav mig en del målchancer. Jeg burde nok have scoret flere mål, men sådan er fodbold. Målene skal der nok komme flere af, men ét mål per kamp er heller ikke dårligt, siger Martin Pusic.

Han kommer fra et ophold i norsk fodbold og drømmer om at komme til VM med Kroatien.

- Dansk fodbold er lidt mere teknisk end norsk. VM er stadig min drøm, og arbejder man hårdt, så har man mulighederne, siger Martin Pusic.

Efter kampen roste Niels Frederiksen sin nye angriber.

- Pusic leverer et rigtig godt indtryk. Han er dygtig med ryggen mod mål, er aggressiv og god i presspillet, men skal man sætte en finger på noget, så kunne han nok have scoret et mål mere, siger Niels Frederiksen.

Også målmand Martin Dubravka og forsvarsspilleren Michael Jakobsen fik en fin Esbjerg-start i Superligaen.

- Dubravka leverer en god indsats i målet med god kommunikation og gode igangsætninger. Michael Jakobsen gør det også godt i centerforsvaret ved siden af Jerry Lucena, siger Niels Frederiksen.

Sejren, der sender Esbjerg over nedrykningsstregen, var ifølge Esbjerg-træneren meget fortjent.

- Vi vinder en meget fortjent sejr, og kampen burde ikke være blevet spændende til sidst, men vi bliver en lille smule trætte på den tunge bane, siger Niels Frederiksen.

/ritzau/

Dagens Gossip