Esbjergs syndebuk: Det er utilgiveligt af mig

- Jeg føler, at jeg lige får et puf inden banden. Jeg vil egentlig skubbe ham men kan godt mærke, at den får for meget, forklarede Jesper Lange til TV3 Sport1 efter sin udvisning for at slå en modstander, som han ikke kunne indvende noget imod.

- Det er utilgiveligt af mig. Og jeg har det rigtigt dårligt med det, erkendte den triste Esbjerg-spiller.

Omvendt var Sønderjyskes målscorer til 3-1, Johan Absalonsen, lutter smil, selv om han måtte erkende, at han og holdkammeraterne fik lidt nervøse gummiben til sidst.

- Det er jo efterhånden sjældent, at vi står i en situation, hvor vi fører, så vi er ikke helt vant til at tackle situationen. Og så bliver det lidt nervøst til sidst. Vi får ikke den ro med bolden, som måske kan gøre, at vi kan køre Esbjerg trætte. I stedet for bliver der lidt panik, men vi redder den hjem alligevel, så det er ligegyldigt nu, sagde en glad Absalonsen, der ikke var i tvivl om, hvad sejren kunne bruges til.

- Vi kan primært bruge det til at komme over stregen. Og så giver det utroligt meget selvtillid. Vi har ikke vundet så meget på det seneste, så det er rigtigt lækkert, sagde Sønderjyske-spilleren til TV3 Sport1.

Dagens Gossip