Esbjergs træner om 3-1-sejr: Det var en kosmetisk operation

Niels Frederiksen lægger ikke noget i, at hans hold netop nu ligner den største udfordrer til FC Midtjylland i kampen om mesterskabet.

- Nej, denne her sejr var en kosmetisk operation, nu ser det lidt bedre ud i tabellen. Men den kigger jeg ikke på. Jeg har mit eget regnskab, hvor vi gerne skal have fire point for hver tre kampe. Så får vi 44 point, og så er vi sikre på at klare frisag. Det er det første pejlemærke i denne sæson, og det er det for alle hold i rækken, når den er så tæt, måske på nær FC Midtjylland og FCK, konstaterede Niels Frederiksen umiddelbart efter kampen til TV3 Sport 1 med henvisning til den aktuelle stilling, hvor der kun fem point mellem andenpladsen og næstsidstepladsen. 

Hans unge keeper Frederik Rønnow følte, at der blev begået frispark mod ham, da Vestsjælland i anden halvleg reducerede til 1-3.

- Men fuck det, vi vandt, og det var det vigtigste. Vi har en målsætning om etablere os i Superligaen, det er ikke tabellen vi kigger på, sagde han og understregede dermed spillernes opbakning til træner Niels Frederiksens forsigtige linje.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip