Et halvt år efter ulykken: Camilla Pedersen er tilbage på cyklen

Hun lå 19 dage i kunstigt koma med blødninger i hjernen efter et voldsomt styrt. Men et halvt år efter ulykken er Camilla Pedersen på vej tilbage og sædvanen tro, så kan hun, hvad hun vil.

Den danske triatlet og europamester drømmer stadig om at deltage i og vinde Ironman på Hawaii, men lige nu er det La Santa Sport på Lanzarote, som er hendes base. Og hun holder ikke igen.

Kvinden, der for få måneder siden skulle lære at gå igen, kan nu næsten uden at blinke tilbagelægge 120 kilometer på cykel, for derefter at fortsætte træningen med fem kilometer svømning og slutte af men en løbetur med intervaltræning.

LÆS OGSÅ: Camilla Pedersen efter ulykken: Jeg vil vinde VM

- I dag er en meget speciel dag. Det er seks måneder, et halvt år, siden min ulykke. For fem uger siden kom jeg tilbage på min specielle Shiv TT cykel for første gang! Jeg ser den dag, som min største, bedste og hårdeste sejr i mit liv! "Winners never quit, quitters never win," skriver Camilla Pedersen på sin Facebookprofil.

På trods af den imponerende indsats bliver det dog næppe i 2014, at den seje esbjergenser kommer til at slå alle konkurrenterne på Hawaii. 

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Dagens Gossip