Et rigtigt juleeventyr: Niclas fandt frem til sin stedmor

Det gik hurtigtere, end han havde turde håbe på, da Niclas Bekker Poulsen i søndags sendte en efterlysning ud på Twitter. Den socialdemokratiske 2. viceborgmester i Greve ville gerne finde frem til sin tidligere stedmor, og som i et rigtigt juleeventyr lykkedes det på under et døgn.

LÆS OGSÅ: Hjælp Niclas: Viceborgmester efterlyser stedmor

I en alder af 62 år er Niclas' far, Jesper Poulsen, ramt af Alzheimers og er flyttet ind på plejehjem. Derfor ville sønnen gerne i kontakt med sin tidlige stedmor Bente, som havde stor indflydelse på hans barndom. Niclas ville høre Bente, om hun havde lyst til at besøge faren, mens han endnu kan genkende hende.

Politikeren lagde et gammelt bryllupsbillede af Bente på Twitter, og så gik ellers stærkt. Billedet blev delt på de sociale medier, og flere medier inkl. Dagens.dk tog historien op. Det gav pote, og mandag kunne Niclas så ringe og snakke med sin tidligere stedmor for første gang i 30 år.

- Der var en af hendes kolleger, der så historien, og så kunne jeg så tage kontakt til hende. Det tog 18 timer fra jeg skrev på Twitter, til jeg kunne ringe til hende, det var jo helt vildt, siger Niclas Bakker Poulsen til ekstrabladet.dk.

LÆS OGSÅ: Sendt fra himlen: Død kvinde giver rørende julegave til sin familie

Parret tale sammen i 20 minutter og har aftalt af mødes.

- Jeg er simpelthen så glad. Det er helt perfekt, lyder det fra den lykkelige politiker.

Dagens Gossip