Èt simpelt trick sparer dig en formue: Når du ser det, vil du straks gøre det samme

Skrevet af Emil Martesen

11 uger siden

|

27/02/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Èt simpelt trick kan spare dig en formue.

Dagens topnyheder

Jagten på ferieglæde og økonomisk besparelse har de danske familier fundet en gylden mellemvej, der viser sig at være en sand guldgrube for dem, der er villige til at tænke uden for boksen.

En nylig undersøgelse har afsløret, at ved at planlægge ferier uden for de traditionelle skoleferieperioder, kan familier spare tusindvis af kroner. Denne tendens, som er blevet stadig mere populær blandt danskere, har ikke kun fanget forbrugernes opmærksomhed, men også skabt debat om skolefravær og ferieplanlægning.

En dansk familie, der valgte at teste teorien, delte deres erfaringer og de økonomiske fordele, de oplevede ved at rejse uden for højsæsonen.

Ved at sammenligne priserne på en all inclusive-ferie til Gran Canaria, en uges ophold i et sommerhus i Blåvand, og flybilletter til Rom i marts og juli, blev de økonomiske besparelser tydelige.

Det skriver B.T.

For eksempel viste det sig, at en rejse til Gran Canaria i marts kunne spare familien for over 7.000 kroner sammenlignet med en rejse i juli. Lignende besparelser blev fundet ved booking af sommerhus og flybilletter, og det understreger, at timing er alt, når det kommer til at planlægge ferier.

Selvom det kan kræve ekstra planlægning og muligvis indebære at søge om lov til at tage børnene ud af skolen, viser tallene, at de potentielle besparelser er betydelige.

Som altid, når det kommer til forbrug og besparelser, er det dog vigtigt at veje fordele og ulemper. Men for de familier, der vælger at rejse uden for sæsonen, synes belønningen – både i form af økonomisk besparelse og mindre overfyldte feriedestinationer – at være værd at overveje.