Euroinvestors stiftere køber sitet tilbage

Grundlæggerne af sitet og tre andre investorer har købt Saxo Banks andel af selskabet på 72 procent til en pris på 96 mio. kroner og kurs 7,125. Herefter ejer kredsen i alt 92,6 procent af aktierne, og samtidig tager stifterne halvdelen af Boliga.dk af markedet. Det fremgår af en børsmeddelelse.

»Jeg og min bror og en investorkreds laver et buyback af Euroinvestor. Det betyder også, at vores aktiepost i Boliga ikke er til salg længere,« siger Jens Alminde, der var med til at stifte sitet i 1997, ifølge nyhedssitet Mediawatch.

Saxo Bank købte 33,5 procent af Euroinvestor i 2009 og har siden øget sin aktieandel til 72 procent. Banken havde store planer om international ekspansion for sitet, men sitet har de seneste haft dårligere resultater - sidste år med et underskud på en halv million kroner.

»Vi vurderer, at der er et stort potentiale i både Euroinvestor og Boliga, og det er blevet muligt for os at lave en attraktiv handel. Timingen var god, og det lykkedes os at sammensætte en stærk investorkreds,« siger Jens Alminde.

Dagens Gossip