Europaeventyr har lange udsigter for Agger & Co

Liverpool kommer sandsynligvis ikke til at spille europæiske i næste sæson, fordi holdet ikke har været god nok til at hente point på hjemmebane i den igangværende turnering. Og søndagens kamp på Anfield Road, hvor West Ham var på besøg, kunne kun bekræfte den tendens.

Med 0-0 bliver det i hvert fald ikke lettere for Daniel Agger & Co. at nå en af de fem topplaceringer i Premier League, der her og nu giver adgang til europæiske kampe.

Daniel Agger gav ellers sit besyv med, da han i 83. minut hamrede et drøn af et langskud af sted mod West ham-keeper Jussi Jaaskelainens mål. Men som så meget andet for Liverpool denne søndag, så blev det ved lige-ved-og-næsten.

Skudstatistikken var ellers klart i Liverpools favør, men alligevel var West Ham uhyre tæt på at hente den første ligasejr på Anfield i 50 år, da Jack Collisons hovedstød efter hjørnespark i 86. minut kun med nød og næppe blev reddet på Liverpool-stregen med låret af Lucas Leiva.

I de fem minutters tillægstid var der tale om et regulært powerplay fra Liverpools side mod West Hams mål, men idéerne til at dirke London-holdets kompakte forsvar op havde Liverpool ikke. Og så endte det i endnu et skuffende pointtab til Liverpool på hjemmebane.

 

Dagens Gossip