Europas 4 bedste spa- og wellnesshoteller

Rejsende i disse dage er helt sikre på, hvad et fremragende spaophold skal indeholde. Folk foretager i stigende grad reservationsbeslutninger på baggrund af unikke og kreative wellnessbehandlinger, som importerede olier og scrubs, internationalt optrænet personale eller et stort fokus på specifikke terapiformer, som f.eks. thalassoterapi.

Bliv ven med Dagens Ferie på Facebook - Klik her

Mange hoteller er desuden blevet designet og indrettet, så de dækker den moderne rejsendes behov, uanset om man er ferie- eller forretningsrejsende.

Hotelbookingsiden Agoda.com har for nyligt kåret de mest exceptionelle spa- og wellnesshoteller, hvor kunder kan afstresse, slappe af og få behandlinger der plejer både krop og sind.

Efter at have spurgt hotelspecialister og brancheeksperter til råds blev de bedste spahoteller udvalgt på baggrund af den overordnede oplevelse de kan tilbyde deres gæster, hvilket inkluderer alt fra design og layout til behandlingstyper, landskaber, udsigter og hotellernes omgivelser.

Læs også: 10 gode råd mod flyskræk

Følgende fire hoteller er blandt Europas absolut bedste og er alle med på Agoda.com’s liste over de bedste spa- og wellnesshoteller:

Hotel 1898, Barcelona (Spanien)

Hotel 1898 var tidligere et præsteseminarium, men er også blevet brugt som et privat hjem for den magtfulde López y López-familie samt hovedkvarter for Filippinernes Tobaksselskab. Hotellet fik en komplet renovering og åbnede sine døre som hotel i 2005.

Dets H1898-spa tilbyder spabade, terapeutiske springvand, saunaer, damprum og svømmebassin i kælderen, der har været anvendt som pansret bankboksrum og tobakslager.

Behandlinger omfatter terapier der fokuserer på ryg, krop, ansigt og fødder samt specielle behandlinger som perlestøvseksfoliering, behandlinger med orientalske krydderier, deep tissue-massageterapi og specialdesignet oliemassage.

Divani Apollon Palace & Thalasso, Athen (Grækenland)

Divani Apollon Palace & Thalasso er beliggende i Vouliagmeni kun 18 km. fra centrum af Athen med udsigt ud over Athens riviera, hvor det 3.500 kvadratmeter store Divani Athens and Thalasso Centre tilbyder spa- og thalassoterapi samt terapeutisk brug af havvand, havprodukter og havklima, der går tilbage til Romerriget.

Undersøgelse: Kvinderne savner kæledyret når de rejser

Gæster kan vælge blandt en lang række af behandlinger, der inkluderer ansigts- og kropsbehandlinger, hydroterapi, massage og personlig fitnesstræning eller pakkeløsninger fra én til seks dage, som indeholder en række forskellige behandlinger, massageteknikker og skønhedsprodukter fra hele verden.

Rocco Forte Hotel de Russie, Rom (Italien)

Rocco Forte Hotel de Russie ligger mellem Roms Spanske Trapper og Piazza del Popolo og er et luksusgemmested i midten af den energiske, italienske hovedstad.

De Russie Wellness Zone tilbyder en lang række luksuriøse behandlinger, der kan genoplade din krops fysiske, emotionelle og energiske balance, hvilket inkluderer finsk sauna, dampbad, 36 grader saltvandsspabad og hårsalon af Massimo Serini.

Seks private rum giver mulighed for at prøve adskillige signaturbehandlinger som det oldgamle Romerske Ritual, der inkluderer havsaltseksfoliering, zoneterapimassage og aromatisk balsam, eller det luksuriøse Four Hands-ritual, hvor to terapeuter giver en grundig, synkroniseret massage.

Gardens of Babylon Resort, Bodrum (Tyrkiet)

Gardens of Babylon Resort tilbyder mere end bare et simpelt førsteklasses resort med en imponerende udsigt ud over det store Middelhav.

I resortets fantastiske Muu Spa findes der også et stort udbud af sundheds- og wellness-behandlinger. Behandlingerne går fra traditionel svensk, balinesisk, thailandsk og Shiatsu-massage til akupunktur, zoneterapi og aromaterapi.

For mere omfattende pakketilbud kan man prøve et forfriskende tyrkisk bad, urtejacuzziterapi eller den luksuriøse Marduk VIP Spa, hvor der tilbydes behandlinger, der passer til selv den babylonske konge som spaen desuden er opkaldt efter.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip