European Tour tilbage i Danmark

På et pressemøde i Jysk-dynekongen Lars Larsens luksuriøse Himmerland Spa & Resort tirsdag eftermiddag blev det oplyst, at turneringen "Made in Denmark" indtil videre skal spilles tre gange fra 2014 til 2016. Næste års termin hedder 14.-17. august.

Sidste gang der blev spillet golf på European Tour i Danmark var i 2013 på Simon's i Nordsjælland. Dengang vandt Ian Poulter turneringen. Men få dage senere gik turneringen konkurs.

På pressemødet i Himmerland Spa & Resort deltog udover Lars Larsen blandt andre European Tours direktør George O'Grady og den danske golfspiller Thomas Bjørn, der siden 1996 har vundet ikke færre end 13 turneringssejre på European Tour.

- Det er med stor stolthed, at vi er blevet enige med European Tour, sagde Lars Larsen og tilføjede:

- Dette projekt har i 10 år været en drøm for mig. De sidste år har jeg lagt greens om, så stedet kunne blive godkendt som European Tour-spillested. Alt i alt har jeg investeret et tre-cifret million-beløb. Det bliver en kæmpe begivenhed for Danmark.

Alt i alt har Lars Larsen fået sponsor-opbakning på mellem 55 og 58 mio. kroner.

- Men der skal flere kroner ind i projektet. Vel omkring 100 mio. kroner. De sidste penge har vi et år til at skaffe. Og det skal nok lykkes, sagde Lars Larsen

Sport Event Denmark har involveret sig i projektet.

- Det første år har vi fra vores 2013-budget fundet fire mio. kroner til projektet, fortæller konsulent Frederik Munk.

Også Aalborg Kommune er med i investorgruppen.

- Over de næste tre år bevilger vi sammenlagt seks millioner kroner, fortæller Søren Thorst, der er kommunens eventchef.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip