Eva Longoria i forsvar for ny TV-serie

Kritikken regner ned over den nye komedieserie »Devious Maids«, som Eva Longoria producerer, og nu tager »Desperate Housewives«-stjernen projektet i forsvar.

Historien følger en gruppe latinaer, der arbejder for de rige og berømte i Beverly Hills, og kritikken går på, at kvinderne skildres som gammeldags klichéer. De fem hovedpersoner er angiveligt beskrevet sådan, at serien virker krænkende på kvinder af sydamerikansk herkomst og ligefrem underminerer deres kulturelle værdier.

»Devious Maids« fik først premiere i aftes, men den slags småtterier er ingen hindring for de forargede. De begyndte at skælde ud for over en uge siden med udgangspunkt i diverse reklameklip og beskylder blandt andet den tidligere »Desperate Housewives«-forfatter Marc Cherry for at stille latinoerne i et dårligt lys.

Det er noget vrøvl, mener Longoria. »Når vi får den slags hug for at spille stereotype stuepiger, er min umiddelbare reaktion spørgsmålet »Er deres historier da ikke værd at fortælle?«. Og jeg vil vide, om folk tror, disse mennesker er mindre værd«, siger skuespillerinden.

De medvirkende foran kameraet er enige. »Vi kan ikke få øje på, at vi nedgør latinokulturen ved at spille tjenestepiger«, fastslår Roselyn Sanchez.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip