Evaluering: Beredskabet virkede på Den Nye Lillebæltsbro

Beredskabet virkede. Det konkluderer Sydøstjyllands Politi, Fyns Politi, Beredskabet i Fredericia og Middelfart kommuner, Falck og Vejdirektoratet efter en lastbil i juli brød i brand på Den Nye Lillebæltsbro.

To af broens tre spor i østgående retning og et spor i vestgående retning måtte spærres, mens teknikere undersøgte omfanget af skaderne på broen.

Sydøstjyllands Politi, Fyns Politi, Beredskabet i Fredericia og Middelfart kommuner, Falck og Vejdirektoratet har evalueret indsatsen under ulykken. Og evalueringen har vist, at kommunikationen mellem alle parter fungerede godt i forbindelse med branden.

- Vi har holdt et møde, hvor vi gennemgik alle faserne i ulykken og kunne konstatere, at kommandovejene og kommunikationen mellem instanserne fungerede, og at vores set-up overordnet set lever op til forventningerne, siger afdelingsleder Niels Kristian Kvistgaard fra Vejdirektoratet.

Han tilføjer også, at ulykken også satte fokus på behovet for at afholde øvelser, der holder beredskabet ved lige, og det aspekt vil der blive arbejdet videre med i den kommende tid.

Dagens Gossip