Evans færdig med Touren

- Jeg er stadig ikke helt sikker endnu, men der er dog en chance for, at 2013 kunne have været min sidste Tour. Jeg overvejer i stedet at gå benhårdt efter et andet løb næste år, siger den australske rytter til Sydney Morning Herald.

- Nu vil jeg kigge på, hvordan Giro-ruten bliver næste år. Men det ligner den vej, jeg skal gå, og det løb, jeg skal fokusere på nu. Men efter alle de år med Touren, tager det lige lidt tid for mig at vænne mig til tanken om ikke at skulle køre Touren.

- Men Giroen er altid et løb, jeg har ønsket at køre - og ikke bare køre men køre godt. Det er for mig et spørgsmål om det mentale nu, ændre min tankegang og mit fokus. Så på nuværende tidspunkt tyder det på, at jeg vil bruge min energi på at køre Giroen i stedet for Tour de France.

36-årige Evans har kørt Tour de France ni gange med sejren i 2011 som absolutte højdepunkt. Derudover blev det til en andenplads i 2007 og 2008, en fjerdeplads i 2006 og en ottendeplads i hans debut . Men de sidste to år i Tour de France er det gået ned ad bakke. Således blev han nummer syv i 2012 og røg helt ned på en 39.-plads i år.

- Jeg kan køre Tour de France og jagte etapesejre, eller køre for en anden rytter. Men med mine resultater in mente vil jeg personligt enten gå efter en samlet sejr, eller også se det hele fra sidelinjen og fokusere 100 procent på et andet løb.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip