Eventyret slut for Mors/Thy

Eventyret er forbi. Historien om Mors/Thys fantastiske rejse gennem håndboldmændenes slutspil til en semifinale, hvor klubben endda stod på tærsklen til en sensationel DM-finale, fik sat et lidt bittert punktum, da holdet søndag ude mod Aalborg tabte 29-26.

Dermed går Aalborg nemlig samlet videre til finalen om det danske mesterskab med en samlet sejr på 52-51, og havde Mors/Thy bare scoret på holdets sidste chance, var det blevet dem, der havde snuppet finalebilletten på reglen om flest scorede mål på udebane.

Men holdets store profil, Marcus Mørk, fik ikke skudt ordentligt på Aalborgs keeper Ole Erevik, der havde let ved at forhindre endnu et Mors/Thy-mirakel. Og Aalborg-spillerne kan i det hele taget takke deres norske keeper for at levere en række afgørende redninger i kampens sidste kvarter, der var stærkt medvirkende til, at Mors/Thy ikke fik begrænset nederlaget tilstrækkeligt til at gå videre. At det overhovedet blev spændende til sidst, var dog en gåde, og Mors/Thy-spillerne skal have stor kredit for den udvikling. For flere gange var hjemmeholdet i Aalborg foran med både fire og fem mål, blandt andet 16-12 ved pausen, men hver gang fightede Jan Paulsens tropper sig flot tilbage og pressede dermed Aalborg til det yderste.

Billetten til DM-finalen glippede, men faktisk er Mors/Thys fantastiske rejse ikke helt forbi endnu. For holdet skal nu ud i to bronzekampe mod taberen af den anden DM-semifinale mellem Skjern og KIF Kolding København (spilles senere søndag), og for en klub, der aldrig har været i slutspillet før denne sæson er det uden tvivl en gulerod, man vil være fristet til at gå efter.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip