Everton og Crystal Palace bremser hinanden med uafgjort

08/12/2015

Everton og Crystal Palace kunne med en sejr i mandagens interne duel for alvor begynde at true topholdene i Premier League.

De to hold endte i stedet med at bremse hinandens forsøg på at tage et afgørende skridt frem i tabellen, da opgøret på Goodison Park endte 1-1.

Hjemmeholdets Romelu Lukaku sikrede ti minutter før slutfløjt Everton det ene point med en scoring ved bageste stolpe. Belgieren modtog en tværpasning fra Gareth Barry og svigtede ikke.

Lukaku nåede med scoringen op på 11 træffere i denne sæson, hvilket placerer ham på en andenplads på ligaens topscorerliste efter Leicesters Jamie Vardy med 14 mål.

Blot fem minutter før Evertons udligning havde gæsterne fra Crystal Palace taget føringen i forbindelse med et hjørnespark.

Scott Dann nåede højest op til bolden fra Jason Puncheon og headede gæsterne i front.

Crystal Palace har 23 point på ligaens sjetteplads, mens Evertons 22 point rækker til en niendeplads.

Kasper Schmeichels Leicester topper Premier League med 32 point.