Everton synede Cornelius i Parken

Søndag aften var den blå Liverpool-klub ifølge BTs oplysninger på lægterne, da Andreas Cornelius og FC København blot fik 0-0 mod AGF.

Det er langt fra første gang, englænderne har set det danske stjerneskud i aktion. Det har de gjort foråret igennem. Også i Farum for to uger siden var de på plads.

- Det er fedt, at der er nogen, der synes, jeg er god, og derfor kommer og kigger på mig. Men jeg ved ikke, hvad det betyder, for jeg har ikke hørt noget fra dem. Men de skal have lov til at kigge, siger Andreas Cornelius om til BT om interessen fra Beatles-byen.

- Jeg har kun set Everton spille et par gange, men jeg kender selvfølgelig klubben. De spiller Premier League, og det er en stor liga, så selvfølgelig er det et godt skulderklap, at de ser på mig, fortsætter angriberen.

Cornelius, der ifølge BTs oplysninger også er et endog meget varmt navn hos Queens Park Rangers og Stoke, har dog ikke umiddelbart planer om at padle over Nordsøen. Tankerne om et skifte er langt væk netop nu.

- Det kommer, når sæsonen slutter. Men lige nu tænker jeg ikke over det. Nu gælder det bare om at spille godt i kampene, og gør jeg det, kan der ske alt muligt, siger landsholdsspilleren, der helst bliver i FCK.

- Jeg vil gerne blive, og jeg har også en lang kontrakt. Den valgte jeg jo selv at skrive. Det havde været dumt at skrive en fire-årig kontrakt, hvis jeg ville afsted nu, fastslår han.

Samme signaler kommer fra FC København, der nødigt ser guldfuglen flyve allerede denne sommer. Cornelius rejser utvivlsomt på et tidspunkt, men ’Løverne, der kan sikre sig det danske mesterskab med en sejr i Brøndby næste weekend, satser på, han bliver sommeren over.

- Vi har ikke ændret planer. Som udgangspunkt er Cornelius en del af de planer, vi har frem mod næste sæson. Alt er tænkeligt, men som udgangspunkt er planen stadig den samme, lyder det fra sportsdirektør Carsten V. Jensen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip