Everton-topscorer slipper for lang skadespause

I Everton vil man med garanti hurtigst muligt glemme alt om tirsdag. Holdet løb ind i en øretæve i lokalopgøret mod Liverpool, der sejrede 4-0 hjemme på Anfield.

Men her stoppede ulykkerne ikke for Everton. Klubbens topscorer i denne sæson Romelu Lukaku måtte udgå med en ankelskade efter et sammenstød med holdkammeraten Gareth Barry, da Steven Gerrard headede Liverpool i front midt i første halvleg.

I første omgang frygtede man, at skaden var alvorlig. Således udtrykte Evertons manager, Roberto Martinez, bekymring tirsdag aften.

- Det ser ikke godt ud.

Men onsdag var der imidlertid en kærkommen opmuntring til Everton-lejren, da undersøgelser af den 20-årige belgier faldt positivt ud.

- Der er ingen skade på ledbåndet, og skaden er ikke så alvorlig, som vi først troede. Det vil være et spørgsmål om uger snarere end måneder, siger Roberto Martinez til Evertons hjemmeside onsdag.

Romelu Lukaku, der er udlejet fra Chelsea, har været en af sæsonens største positive overraskelser i Premier League, hvor han har scoret ni mål for Everton.

/ritzau/

Dagens Gossip