Evigt uheldige Leon Andreasen pådrager sig ny skade

Skrevet af admin

12/01/2016

Dagens topnyheder

Hannover 96's evigt uheldige danske midtbanespiller Leon Andreasen er igen kommet galt af sted.

Det tyske nyhedsbureau dpa skriver, at Andreasen pådrog sig en ledbåndsskade mandag i en testkamp mod Hertha Berlin under klubbens igangværende træningslejr i Tyrkiske Belek.

Hannover 96 beretter på klubbens hjemmeside, at den 32-årige dansker kom galt af sted i en nærkamp i begyndelsen af anden halvleg. For at være på den sikre side blev Andreasen sendt tidligt i bad.

Det er i øjeblikket uvist, om Leon Andreasen kan være hurtigt klar igen, eller om han må indstille sig på en længere pause.

Hannover oplyser blot, at danskeren ikke er i stand til at træne med tirsdag. Den tidligere AGF-profil har været svært uheldig gennem en stor del af sin karriere.

Leon Andreasen blev i 2012 ramt af en korsbåndsskade kort efter, at han var returneret fra en periode på to år med skader.

For et år siden var han også ude i flere måneder. Dengang døjede han med en lårskade.

Mandag forlod holdkammeraten Uffe Bech Hannovers landsholdslejr i Tyrkiet for at blive behandlet for en skade hjemme i Tyskland.

Hannover genoptager den tyske Bundesliga på næste lørdag, når holdet møder Darmstadt. Klubben er placeret på næstsidstepladsen i den bedste tyske fodboldrække.

/ritzau/