Expert-røvere stak af i tysk udlejningsbil med 200 km/t

De to røvere, som fredag aften smed en flise gennem butiksruden hos Expert Buchwald i Vamdrup, stak af i en Mercedes Benz, der var lejet i Tyskland, fortæller Poul Steffensen fra lokalpolitiet i Kolding, til Dagens.dk.

Indbruddet skete ved 20.40-tiden under overværelse af flere lokale borgere, der også forsøgte at stoppe tyvene.

Efter tyvene smed en flise gennem butiksruden, forsynede de sig med adskillige fladskærme, iPhones og tablets. Nogle borgere nåede at smadre bagruden på den tyske Mercedes, inden de forsvandt over stok og sten.

Politiet blev alarmeret og fulgte efter tyvene på motorvejen ved Kolding. Det skete med op mod 200 kilometer i timen. Politiet kunne ikke følge og opgav. Men ved rasteplads Hylkedal blev bilen senere fundet - tyvene var nemlig kørt galt. De var dog forsvundet til fods. I bagagerummet var en del af tyvekosterne.

Lokalpolitiet i Kolding oplyser i dag, at den ene mand er kendt i politiets registre. Han er bosat i Trekantområdet. Mere vil politiet ikke oplyse, da man formentlig kender identiteten på den ene mand. Politiet har tjekket den tyske Mercedes og det var lejet i Tyskland og var ikke leveret tilbage. Her har ordensmagten fået oplyst, hvem der havde lejet bilen. Dermed håber politiet, at man kan pågribe gerningsmændene.

Tyvene beskrives begge som mørke i huden og 20-30 år. Den ene var iført mørkt skatertøj med noget hvidt på. Han beskrives som 180 centimeter høj og kraftig til fedladen.

Den anden mand beskrives som 185 centimeter høj, veltrænet og var iført mørkt skatertøj med noget rødt på. Vidner har fortalt, at han havde skåret sig på det knuste glas i butiksruden.

Dagens Gossip