FA rejser sag efter underkendt ballademål

Det engelske fodboldforbund (FA) har besluttet sig for at rejse en sag mod Premier League-klubberne Norwich og Cardiff.

Klubberne er under anklage for ikke at kunne få deres spillere til at opføre sig på en ordentlig måde efter en episode, der skete langt inde i overtiden af deres indbyrdes kamp for fem dage siden.

Her røg mange spillere fra de to klubber i infight, da Norwich-spilleren Leroy Fer sendte bolden ind i et tomt mål efter et indkast.

Cardiff havde med vilje sendt bolden ud af banen i forbindelse med en skadet spiller.

Men i stedet for at give bolden tilbage til Cardiff i henhold til de uskrevne fairplay-regler, valgte Leroy Fer altså at sparke bolden i mål.

Cardiff-spillerne rasede efterfølgende mod Norwich-målscoreren, som viste sig slet ikke at være målscorer.

Dommer Michael Jones valgte nemlig at underkende scoringen med henvisning til, at han ikke havde fløjtet spillet i gang.

FA har også rejst sag mod Hull-manageren Steve Bruce for en episode i søndagens 0-1-nederlag ude til Tottenham i Premier League.

Steve Bruce brokkede sig efter nederlaget over, at Tottenham sent i kampen blev tildelt et straffespark, da bolden blev blokeret med armen af en Hull-spiller.

Manageren sagde blandt andet, at dommer Michael Oliver efter Bruces mening var meget ivrig efter at tildele Tottenham et straffespark.

/ritzau/

Dagens Gossip