Få adgang til amerikansk Netflix på få minutter

Streaming af film har gjort det til en stor succes for Netflix, som danskerne har taget til sig.

Dog har der været kritik af udvalget i den danske udgave af Netflix. I Danmark er der adgang til cirka 1.700 film og serier, mens der kan vælges mellem 11.500 film og serier i USA.

Netflix har spærret adgangen, så det gælder geografisk. Det vil sige, at danskerne ikke kan se med på den amerikanske udgave af Netflix.

Advarsel: Lovede gratis restaurantbesøg - abonnement til Lotto24 fulgte med

Men nu er der hjælp at hente – endda helt legalt, skriver Ekstra Bladet.

Du skal blot hente og installere programmet Hola på hola.org. Når den er installeret, så har du adgang til for eksempel Netflix USA.

Hola er gratis og det kan ikke være nemmere, idet det lægger sig som en add-on til browseren.

Se video: 8-årig bryder sammen over tur til Disneyland

Med Hola kan du skifte mellem Netflix i mange forskellige lande. Netflix tror du er ude at rejse og du beholder derfor din Netflix på dansk.

- Det er ret klart, at Hola er lovligt at bruge i forhold til ophavsretten. Hvis det gjorde det muligt at se Netflix uden abonnement, altså med en falsk profil, eller at downloade Netflix’ indhold og ulovligt fildele, ville det være noget andet. Men det eneste, den gør her, er at foregive, at man sidder i et andet land, end man gør, siger en af Danmarks førende it-advokater, Martin von Haller Grønbæk, til Ekstra Bladet.

Hvis du bliver træt af den amerikanske Netflix, trykker du bare på det amerikanske flag til højre for browser-vinduet og ændrer til Danmark - eller andre lande som for eksempel Canada og Storbritannien, som også har en del film, der er eksklusive for dem.

Der findes i øvrigt også et gratis dansk program, som gør at du kan se amerikansk Netflix. Programmet hedder Unlocator. Bag navnet står Linkwork ApS, som er et lille team af ildsjæle med adresse i Kødbyen i København.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip