Få overblik her: Demonstrationer i Aarhus fører til frygt for sammenstød

Sådan forløber demonstrationen for Aarhus For Mangfoldighed.

Lørdag er store demonstrationsdag i Aarhus, og det har fået en del borgere til at frygte uroligheder.

Det skyldes at den ene demonatration er arrangeret af den højreorienterede forening Danish Defence League, som vil protestere mod islam i Mølleparken.

Samtidig har Aarhus For Mangfoldighed arrangeret en moddemonstration, der tager udgangspunkt fra Rådhuspladsen (på kortet kan du se ruten rundt i byen).

Bliv med netnyhederne på Facebook - gør det her

Dermed er ikke langt mellem de to demonstrationer, og det har fået flere borgere i Aarhus til at frygte for regulære sammenstød.

Politiet har dog forlods beroliget borgerne med at der bliver styr på sagerne, men at demonstrationerne selvfølgelig vil drille trafikken i det indre Aarhus.

Der er givet tilladelse til, at Aarhus For Mangfoldighed kan afholde en demonstration startende på Rådhuspladsen den 31. marts 2012 kl. 13.00, hvor der vil blive holdt taler og spillet musik.

Demonstrationen bevæger sig efterfølgende fra Rådhuspladsen mod Bispetorvet af følgende rute: Rådhuspladsen, Frederiks Allé, Horsensgade, Ingerslev Boulevard (sydlige kørebane), Ingerslev Plads, Odensegade, Skt. Pauls Kirkeplads (østlige kørebane), M.P. Bruunsgade, Jægergårdsgade, Spanien, Dynkarken, Europaplads, Havnegade, Skolegyde og ind på Bispetorvet.

Demonstrationen slutter kl. 16.30.

Omkring demonstrationen fra Danish Defence League oplyser politiet, at der er givet tilladelse til at de kan afholde et offentligt møde i Mølleparken i Aarhus den 31. marts 2012 i tidsrummet fra kl. 14.00 til kl. 17.00. Deltagerne forbliver i Mølleparken under hele afviklingen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip