Få sex allerede på første date

For nogle mennesker er det helt uhørt at dyrke sex, før man kender hinanden godt – for andre er det ingen skam at kaste sig ud i sexlivets glæder lynhurtigt.

Føler man sig godt tilpas i egen krop, og ved man, hvor ens grænser går, er der intet galt i at dyrke sex på første date, mener sexolog Sara Skaarup.

- Sex er sjovt, sundt og helt vildt fedt og så længe, at begge parter har afstemt forventningerne, er der ikke andre end de to involverede, der skal afgøre hvorvidt det er okay eller ej at dyrke sex på første date, siger Sara Skaarup.

- Kunne du godt tænke dig at mestre sexlivet til perfektionen? - 5 ting du bør mestre i sengen, se dem på Q.dk http://www.q.dk/MIT-Q/Sex/2014/februar/Saadan-bliver-du-som-kvinde-en-me...

At møde hinanden seksuelt på et tidligt stadie i forholdet kan have sine fordele.

- For nogle vil det tage toppen af det pres, man kan føle omkring den første gang med en ny partner. Så har man ligesom vist sig nøgen og set hinandens ’udstyr’. Man kan på denne måde hurtigt få et umiddelbart indtryk af, hvordan man passer sammen kropsligt, siger Sara Skaarup.

Sådan får du din date på krogen
Skal man hive sin date med i seng, handler det om at spille sine kort rigtigt, men også om at være ærlig og melde ud, hvad det egentlig er, man er på jagt efter.

- Du kan forhøje din score-chance betragteligt ved at komme rent fra start. Meld ud i den første kontakt, at det er en hed nat, du er ude efter. Lad være med at fortælle din date, at du er på udkig efter et rigtigt forhold, hvis du kun søger et hurtigt knald. På den måde undgår du at vildlede andre og spilde din egen tid på folk, der ikke er til noget, siger Sara Skaarup.

Sådan tilfredsstiller du hende – få 5 orgasme-tips til mænd på tidenskvinder.dk 

Vil man score handler det i bund og grund om at få den anden til at føle sig værdsat og godt tilpas, mener Sara Skaarup.

- Man siger, at kvinder er til falds for komplimenter, mens mænd er til falds for beundring, men der skal også være andre faktorer til stede. De fleste mennesker kan godt lide, at den anden viser oprigtig interesse og spørger omkring deres liv. Jeg tror ikke rigtigt på tricks. De knald du snyder dig til, er næppe helt så dejlige, som oplevelser den anden er fuldt og helt med på.

Sikkert engangsknald
Når man kaster sig ud i seksuelle forlystelser med en person, som man kun lige har mødt, er der ekstra god grund til at være påpasselig.

Dels skal man være følelsesmæssigt velovervejet, så man ikke fortryder noget, men man skal selvfølgelig også passe på kønssygdomme og graviditet.

- Brug gummi, for du aner ikke, hvor den anden har været. Som kvinde kan du overveje at give en ven besked om, hvor du er, blot for en sikkerheds skyld. Og igen – sørg for, at den anden ikke får kærestetanker om dig, hvis du fra start ved, at du kun vil knalde, siger Sara Skaarup.

Af redaktionen, tidenskvinder.dk/NewsDesk, Aller Media

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip