Få sommerhus til maksimum 4.000 kroner i højsæsonen

Spar en masse penge og få en skøn ferie, hvor børnene er på hjemmebane. Det er nogle af de store fordele ved at holde familieferie i et dansk sommerhus i stedet for at tage på charterferie sydpå i højsæsonen. Det siger Allan Maul, salgschef for bookingportalen Feline Holidays, som tilbyder over 90 procent af Danmarks sommerhuse til udlejning.

- Nogle søgninger i vores database førte mig frem til en lang række sommerhuse i Danmark til mellem 3.000 og 4.000 kroner i uge 29, 30 og 31, siger Allan Maul.

Han understreger, at de fundne sommerhuse hverken ligger på Lars Tyndskids mark eller tæt op ad motorveje, byggepladser eller industrikvarterer.

- For eksempel kan man få et sommerhus med plads til seks personer for 3.295 kroner for en uge i Vorupør i Nationalpark Thy på Vesterhavskysten, påpeger Allan Maul.

Ud over den store besparelse på at feriere i et dansk sommerhus peger Feline Holidays’ salgschef også på andre plusser – både økonomiske og familiære – ved at tilbringe sommeren i hjemlandet.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

- Man kan selv bestemme tempoet i et sommerhus og har mere fred, ro og privatliv end på et hotel på en populær charterdestination. Og mens man på en charterferie er tvunget til at leje bil eller tage på arrangerede fællesture med et stramt program, vil man typisk have sin egen bil med i sommerhus. Det giver en høj grad af frihed, fortæller Allan Maul.

Han nævner desuden muligheden for, at man selv kan lave mad i et sommerhus.

Dagens Gossip