Få uger før Kessler-brag: Froch er blevet far

- Vores lille pige Natalia ankom klokken 19.. @rachcordingley (Froch' kone.red.) har været fantastisk og har det godt. Jeg er så stolt :), skriver Carl Froch på sin Twitter-profil.

Carl Froch har i forvejen sønnen Rocco.

VM-kampen mellem Mikkel Kessler og Carl Froch bokses lørdag d. 25. marts i London og bliver den engelske boksekæmpes mulighed for at få slukket sin hævntørst efter nederlaget til Kessler i Herning for tre år siden.

Spørgsmålet er dog nu, om det nye familiemedlem kommer til at påvirke britens fokus og træning. Ifølge Mikkel Kessler er det ikke utænkeligt.

- Det ville påvirke mig. Hvis jeg havde en baby nu ville have indflydelse på min tankegang. Han er hård, Carl, men han havde en gravid kone før den sidste kamp, vi havde, udover den vulkanske askesky, og alt det der, sagde Mikkel Kessler for nylig i et interview til Daily Star.

- Pludselig har du et ansvar, så du kan ikke sætte alt på spil i ringen. Du kan ikke have den der 'Jeg er ligeglad, hvis jeg dør i aften'- mentalitet, fordi du nu har et barn at tage dig af, lød det videre fra den danske boksestjerne, der formentlig allerede har lykønsket sin kommende modstander.

- Selvfølgelig vil jeg sende ham en sms, når barnet er født, men jeg har sagt til ham, at han hellere må passe sin træning, så han ikke kommer med nogen undskyldninger, sagde Mikkel Kessler d. 1. maj.

Dagens Gossip