Får 2,10 kroner tilbage i skat efter 20 år

Skal han hæve pengene eller lade dem stå i banken og trække renter.

88-årige Kurt Søgaard Pedersen fra Sneslev på Midtsjælland gør sig store overvejelser i øjeblikket.

Han har nemlig fået penge tilbage i skat.

Hele 2,10 kroner er det blevet til. Pengene stammer fra for meget indbetalt afgift på hans gamle traktor, skriver Dagbladet Ringsted.

Det pudsige er, at Kurt Søgaard Pedersen hverken har ejet traktor eller nummerplade i 20 år. Traktoren blev doneret til et museum, der senere forliste den.

Han betalte dog stadig forsikring på traktoren gennem 20 år indtil i efteråret , hvor han endelig fik den afmeldt. Derefter gik Skat i aktion og krævede, at Kurt Søgaard Pedersen afleverede nummerpladen til traktoren, skriver Dagbladet Ringsted.

Skat havde svært ved at forstå, at planen var forsvundet og forklarede, at den gamle mand begik lovbrud, hvis han ikke afleverede pladen. Problemet blev først løst, da den på politiets opfordring blev meldt stjålet.

Derefter hørte Kurt Søgaard Pedersen ikke fra Skat indtil den 18. februar, hvor Skat indsatte to kroner og 10 øre på hans nemkonto.

- Det er latterligt. Det koster jo mange gange mere i papirarbejde at overføre 2,10 kroner. Jeg vil ikke hæve dem. For så får jeg ikke 10-øren, siger Kurt Søgaard Pedersen til Dagbladet Sjælland.

 

Dagens Gossip