Facebook er på vej med en ny funktion, som gør det nemmere for fremmede at finde dig

Funktionen bliver lige nu afprøvet af brugere i New Zealand og minder om den, som karriere-netværket LinkedIn har succes med.

Med de såkaldte profil-tags kan man tilføje rammende beskrivelser af sig selv til sin profil, så verden kan få indsigt i ens interesser, personlighed og kompetencer.

Det skriver The Verge

Man tilføjer selv tags til sin profil, men venner får også mulighed for at komme med forslag. Dem får man dog en chance for at godkende, før de bliver tilføjet til ens profil. 

Når de først er tilføjet, er dine tags offentlige for alle - ligesom profilbilledet. Dermed vil det være lettere for fremmede med de samme interesser at finde frem til hinanden.

Venner får mulighed for at 'synes godt om' dine profil-tags, og rækkefølgen på de korte beskrivelser af din person bliver afgjort af, hvilke tags der har fået flest opadvendte tommelfingre.

Her er, hvad Facebook selv skriver om den kommende funktion:

- Som en tilføjelse til de almindelige måder, man kan lade folk vide, hvem man er på Facebook, kan profil-tags lade dig udtrykke din identitet på en mere uformel måde. Vi tror, at venner også kan tilføje et unikt perspektiv i forhold til, hvem du er, og hvad der gør dig speciel, som du måske ikke selv har tænkt på.

Det er endnu uklart, hvornår funktionen bliver tilgængelig for resten af verden.

Følg Dagens Tips og Tricks for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip