Facebook fjerner dansk jihad-gruppe

Den dansksprogede side glorificerede blandt andet personer, der er draget i hellig krig i Syrien, og på siden udtrykkes undren over, hvad de muslimske søskende laver, siden Muhammed-tegner Kurt Westergaard stadig er i live.

Den 12. august blev der ifølge Morgenavisen Jyllands-Posten publiceret et billede af en mand, der lærer sin søn at skyde med pistol. Billedet var ledsaget af en tekst om, at »kvinder kan spille en stor rolle i at opdrage deres børn og tilskynde dem til at føre jihad for Allahs skyld«.

Men det var ikke kun Syrien, der var interessant for personerne bag Jihad Fisabillah, der også lod forstå, at der er brug for jihad i Danmark.

Morgenavisen Jyllands-Posten henvendte sig fredag til Facebooks kommunikationskonsulent i Norden, Frida Löwengren, for at spørge, hvorfor Facebook tillod gruppen. Under en time efter var jihad-siden fjernet, hvorefter Frida Löwengren skrev til avisen:

»Jeg har ikke så meget at tilføje, udover at siden/indholdet er meget associeret med terrorisme, hvilket du kan se i brugervilkårene ikke er tilladt på Facebook«.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip