Facebook-opslag fra Kvickly går viralt: 'Vi skal vist til lidt forskellige nytårsfester’

Tegnedrengen er tynd, mens maven stadig er oppustet.

Ja, tillykke, du klarede endnu en jul, men der er ikke tid til at hvile på laurbærene.

I morgen gælder det om at være helt oppe på dupperne igen. Vi når her til den allersidste side i kalenderen, 31. december 

Det er nytårsaften og dermed årets sidste mulighed for at feste igennem, men du bestemmer selvfølgelig selv, om du vil gå all in med ægte kaviar, de bedste bobler og de flotteste raketter.

Du kan også bare gøre som Mr. Bean; beholde læderet i baglommen ved at folde dine egne festhatte af avispapir, og spise dine gæster af med små grene dyppet i honning...

Læs også: Internettet er i oprør over denne hund: Hvordan bør dens bukser sidde?

Når det kommer til stykket vil du nok ikke gøre det sidstnævnte, og dermed er der rimelig stor sandsynlig for, at du i morgen formiddag er at finde i den lange kø nede i supermarkedet.

Spørgsmålet er så bare, hvad du lægger op på disken ved kasseapparatet.

På Facebook kan man for tiden finde et opslag fra en person, der tidligere i dag var at finde i nytårskøen i den lokale Kvickly.

Og man kan roligt sige, at ambitionsniveauet for årets sidste festdag var svingende hos de vidt forskellige mennesker i køen.

I det korte opslag på Facebook står der følgende:

'Mig: Kransekage for små hundrede kroner, glimmer og en billig flaske vodka,' skriver personen bag opslaget på det sociale netværk

Fyren foran mig: 2 flasker Moët (dyr champagne, red.) og 3 pakker kondomer. Vi skal vist til lidt forskellige nytårsfester,' konkluderer den kommende deltager i morgendagens festligheder. 

Se opslaget her: 

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip