Fælleskøkken skal fortsat levere maden

Borgere i Haderslev Kommune kan nu glæde sig over, at kontrakten med Fælleskøkkenet Elbo I/S i Fredericia ikke længere er midlertidig, men endelig. Kontrakten er nu godkendt af Statsforvaltningen.

Fælleskøkkenet Elbo I/S er et fælleskommunalt køkken ejet af Fredericia, Kolding, Middelfart og Haderslev Kommuner, og tilbyder madservice til ældre og handicappede borgere, der er bosiddende i de nævnte kommuner.

- Vi er glade for at kunne fortsætte det gode samarbejde med Fælleskøkkenet Elbo I/S omkring levering af mad til borgerne i Haderslev Kommune. Det er vigtigt, at vores borgere får leveret god og velsmagende mad, der er med til at bevare deres helbred, siger Gunnar Nielsen, næstformand i Udvalget for Ældre og Handicappede i Haderslev Kommune.

Køkkenets mål er at producere og levere ernæringsrigtig mad til borgerne. Udgangspunktet er en varm hovedret, primært fra det danske køkken, og hver uge er der 14 forskellige retter at vælge mellem. Desuden er der mulighed for at tilvælge forretter og desserter, og her er ligeledes 14 forskellige valgmuligheder.

På nuværende tidspunkt er godt 350 borgere fra Haderslev Kommune visiteret til madservice fra Fælleskøkkenet Elbo I/S.

Dagens Gossip