Fængslet for bortførelse af toårig

Da grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre, har politiet ikke flere oplysninger i sagen, men ifølge bt.dk er den 18-årige ikke alene sigtet for bortførelse af Chanel, men også for legemsangreb af særlig rå karakter mod hendes mor.

Han skulle ifølge avisens oplysninger være sigtet efter straffelovens paragraf 245 efter at have taget kvælertag på kvinden og have truet hende på livet. Bt.dk skriver, at han skar hendes tøj op med en kniv og låste hende inde, inden han stjal hendes telefon og stak af med toårige Chanel.

Han skulle senere have kontaktet moderen med meddelelsen om, at pigen var død, hvorefter han senere krævede 20.000 kroner for at levere Chanel tilbage.

Manden er ikke far til pigen, som han angiveligt bortførte i et udslag af jalousi.

Anklagemyndigheden mener ifølge bt.dk, at en medgerningsmand er på fri fod, og politiet formoder desuden, at den sigtede onsdag opholdt sig hos en person, der var vidende om, at han var eftersøgt.

Selv påstod han, at han handlede på egen hånd.

Chanel blev bortført fra en lejlighed i Taastrup natten til onsdag, senere på eftermiddagen blev hun fundet sammen med sin bortfører i Nordsjælland.

Han erkender at stå bag bortførelsen, men nægter at have udsat hendes mor for vold og trusler, skriver bt.dk.

Dagens Gossip