FAKTA: 15 aktiehandler sender Don Ø i fængsel

De to tidligere Parken-topfolk Flemming Østergaard og Jørgen Glistrup er kendt skyldige i kursmanipulation under særligt skærpende omstændigheder. Se dommen her:

* Retten frifandt samtlige de tiltalte for tiltalen vedrørende perioden 12. november 2007 til 1. august 2008.

* For perioden 13. august 2008 til 24. oktober 2008 var der rejst tiltale for kursmanipulation under særligt skærpende omstændigheder og medvirken hertil med videre i forbindelse med 49 enkeltstående købsordrer afgivet på fondsbørsen.

* Retten fandt Parken Sport & Entertainment A/S og den tidligere direktør, Jørgen Glistrup, skyldig i kursmanipulation under særligt skærpende omstændigheder vedrørende 32 af disse købsordrer.

* Retten fandt det således bevist, at disse købsordrer – der var egnede til at påvirke kursen i en retning, der afveg fra værdien i markedet – var udtryk for urigtige eller vildledende signaler om efterspørgslen efter eller kursen på Parken-aktien, og sikrede, at kursen på Parken-aktien lå på et unormalt eller kunstigt niveau.

* Den tidligere bestyrelsesformand, Flemming Østergaard, blev fundet skyldig i kursmanipulation under særligt skærpende omstændigheder for så vidt angik 15 ud af de 32 købsordrer.

Kilder: Københavns Byret

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip