FAKTA: 244 nye navne er med i Kraks Blå Bog

Skrevet af admin

28/05/2015
Kraks Blå Bog er et opslagsværk, som i år indeholder 8466 biografier af kendte danskere.* Hvert år udkommer en ny udgave af bogen med omkring 200-300 nye navne. Kraks Blå Bog 2015-2016 er den 106. udgave, og i år er 244 nyoptaget.* Bogen har bogført samfundets spidser inden for 35 forskellige områder siden 1910. Hovedområderne er kultur, det offentlige og erhverv.* Af de nyoptagne har seks personer deres ægtefælle eller partner med i samme udgave.* Der er 38 af de netop optagne, der har far, mor, svigerfar eller svigermor med i Kraks Blå Bog.* Gads Forlag står for redigering og udgivelse af værket og redigerer det ud fra en løbende tilpasning i forhold til samfundets udvikling. De opførte bidrager selv med de grunddata, der indgår i opslagsværket.* Kriterierne for de nyoptagne er, at den enkelte skal have haft en betydningsfuld, markant indflydelse inden for deres felt og i det danske samfund generelt.Kilde: Gads Forlag

Mest læste i dag

Kraks Blå Bog er et opslagsværk, som i år indeholder 8466 biografier af kendte danskere.

* Hvert år udkommer en ny udgave af bogen med omkring 200-300 nye navne. Kraks Blå Bog 2015-2016 er den 106. udgave, og i år er 244 nyoptaget.

* Bogen har bogført samfundets spidser inden for 35 forskellige områder siden 1910. Hovedområderne er kultur, det offentlige og erhverv.

* Af de nyoptagne har seks personer deres ægtefælle eller partner med i samme udgave.

* Der er 38 af de netop optagne, der har far, mor, svigerfar eller svigermor med i Kraks Blå Bog.

* Gads Forlag står for redigering og udgivelse af værket og redigerer det ud fra en løbende tilpasning i forhold til samfundets udvikling. De opførte bidrager selv med de grunddata, der indgår i opslagsværket.

* Kriterierne for de nyoptagne er, at den enkelte skal have haft en betydningsfuld, markant indflydelse inden for deres felt og i det danske samfund generelt.

Kilde: Gads Forlag