Restauranten Ti Trin Ned fra Fredericia tog hele tre titler, da Den danske Spiseguide søndag aften var i gavehumør. Her er vindernavnene fra den årlige uddeling af hæderspriser.
* Årets Restaurant: Kong Hans Kælder, København.
* Årets Gennembrud: Taller, København.
* Årets Spot (italienske restaurant): Enomania, Frederiksberg.
* Årets Frokostrestaurant: Christianshøjkroen, Åkirkeby.
* Årets Bistro/brasseri/spisested: Vendia, Hjørring.
* Årets Fiske- og skaldyrsrestaurant: Rudolf Mathis, Kerteminde.
* Årets Vin & Aveckort: Kong Hans Kælder, København.
* Årets Sommelier: Bo Brattlan, Amass, København.
* Årets Restaurantchef: Heine R. Egelund, Studio, København.
* Årets Oste: Ti Trin Ned, Fredericia.'
* Årets Dessert: Ti Trin Ned, Fredericia.
* Årets Bo & Spis adresse: Fru Larsen, Laurbjerg.
* Årets Kokkeprofil: Ti Trin Ned, Fredericia.
* Årets Særpris: Årenes Restaurant til Søllerød Kro, Holte.
Kilder: Den danske Spiseguide
/ritzau/