FAKTA: De vandt ved Den danske Spiseguide

Restauranten Ti Trin Ned fra Fredericia tog hele tre titler, da Den danske Spiseguide søndag aften var i gavehumør. Her er vindernavnene fra den årlige uddeling af hæderspriser.

* Årets Restaurant: Kong Hans Kælder, København.

* Årets Gennembrud: Taller, København.

* Årets Spot (italienske restaurant): Enomania, Frederiksberg.

* Årets Frokostrestaurant: Christianshøjkroen, Åkirkeby.

* Årets Bistro/brasseri/spisested: Vendia, Hjørring.

* Årets Fiske- og skaldyrsrestaurant: Rudolf Mathis, Kerteminde.

* Årets Vin & Aveckort: Kong Hans Kælder, København.

* Årets Sommelier: Bo Brattlan, Amass, København.

* Årets Restaurantchef: Heine R. Egelund, Studio, København.

* Årets Oste: Ti Trin Ned, Fredericia.'

* Årets Dessert: Ti Trin Ned, Fredericia.

* Årets Bo & Spis adresse: Fru Larsen, Laurbjerg.

* Årets Kokkeprofil: Ti Trin Ned, Fredericia.

* Årets Særpris: Årenes Restaurant til Søllerød Kro, Holte.

Kilder: Den danske Spiseguide

/ritzau/

Dagens Gossip