FAKTA: Det præsenterede Apple

Det var ikke kun en ny iPhone, der blev præsenteret i Cupertino i Californien mandag aften dansk tid. Her er en oversigt over, hvad Apple præsenterede:

* iPhone SE. Det er særligt de helt små udgaver af iPhone'en, der henter nye iPhone-brugere ind i Apple-butikken. Derfor blev en ny og opdateret udgave af den cirka 10 centimeter store iPhone-version præsenteret.

* Den nye udgaver kommer til at koste 3699 kroner for danske kunder.

* Den nye iPhone har samme ydeevne som en iPhone 6S og får et 12 megapixelkamera. Den får hurtigere LTE-forbindelse til roaming og Wi-Fi.

* Den kommer til Danmark i starten af april.

* Ny udgave af iPad Pro. Også her er Apple gået ned i størrelse fra 12,9 tommer til 9,7 tommer. Det vil også fremover være muligt at få en iPad Pro med 256 gigabyte plads.

* Derudover vil iPad Pro få en skærmfunktion, der hedder True Tone. Ved hjælp af lyssensorer vil lyset fra skærmen fremover tilpasse sig lyset i lokalet.

* Apple præsenterede også deres nye udgave af styresystemet iOS, der nu er nået til udgave 9.3.

* Her indgår blandt andet funktionen Night Shift, der tilpasser skærmens farver til tiden på døgnet, så man undgår blåligt lys, der kan gøre det sværere at falde i søvn efter brug om aftenen og natten.

* Apple præsenterede også nye armbånd til deres Apple Watch.

* Desuden vil Apples nye hovedkontor stå klar til næste præsentation, og derfor bliver mandagens præsentation sidste gang de nyeste Apple-produkter toner frem fra Cupertino udenfor San Fransisco.

Kilder: Svenska Dagbladet og Apple.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip