FAKTA: Det sagde Panorama-ejer til Løkke

3F har sået tvivl om Venstre-formand Lars Løkke Rasmussens historie om rengøring-virksomheden Panorama i Tastrup, der angiveligt skulle have modtaget en opsigelse fra en kontanthjælpsmodtager, der ikke mente, at det kunne betale sig for ham at arbejde.

Ifølge Lars Løkke Rasmussen krævede kontanthjælpsmodtageren 20 kroner i lønforhøjelse i timen, men da han ikke fik det, sagde han op.

Mødet mellem Lars Løkke Rasmussen og ejeren af Panorama fandt sted i marts, og her er, hvad lokalavisen i Taastrup citerede Panorama-direktøren for at sige til Løkke:

"Selvom de ledige er forpligtet til at tage et job, sker det meget ofte, at de siger nej, når de finder ud af, at de kun kan tjene 1000 kroner mere ved at arbejde end ved at modtage overførselsindkomst".

Og videre:

"Dagpengemodtagere er de sværeste, for de vil kun arbejde med det, de er uddannet til. Men det er i det hele taget svært at finde nogen, der vil arbejde. Jeg bliver fx spurgt: Er du klar over, hvad det koster at komme herop med tog?, hvis jeg tilbyder en ansættelse i vores afdeling i Hillerød".

"Det betyder, at vi spilder vores tid, og det er ærgerligt, for vi har et job til dem, men de vil ikke have det", sagde ejeren.

Kilder: sn.dk

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip